Clean Express d.o.o.

Opis

Opis

Dobro došli!

Često nemamo vremena gledati na urednost i čistoću, ali svjesni smo koliko ona znači.  Opustite se i uživajte, a brigu oko čišćenja vašeg poslovnog prostora prepustite našim stručnim i profesionalnim rukama.

logo_clean_express


 

U 10 godina poslovanja specijalizovali smo se za održavanje higijene u poslovnim prostorijama, Vašim domovima, ugostiteljskim objektima …  U stanju smo da svaki posao izvršimo u predviđenom roku. Garantujemo kvalitetnu i brzu uslugu. Mi smo prijatelji Vašeg zdravlja!

clean_express03

Opis djelatnosti: profesionalno čišćenje i održavanje higijene objekata, svakodnevno, povremeno, mašinskohemijskim putem i ručno;

Iskustvo u poslovanju: 10 godina;

Pokrivenost: Pokrivamo teritoriju cijele Crne Gore;

Središnji dio: Podgorica, Nikšić, Danilovgrad, Cetinje;

Jug:H.Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Ulcinj;

Sjever: Kolašin, Mojkovac, B. Polje, Pljevlja, Berane, Rožaje;

Sredstva i oprema: Profesionalne mašine za čišćenje i održavanje higijene podova, ekološka hemijska sredstva za različite namjene, adekvatna pomagala za čišćenje i svakodnevno održavanje higijene objekata, dostavna auta;

Stručnost: posjedujemo sertifikat izdat od svjetski poznate institucije BICS za obavljanje djelatnosti na profesionalan, savremen način;

Osoblje: izvršioci usluga su uniformisani i obučeni za profesionalno rukovanje opremom i sredstvima kao i odnos pun poštovanja prema Vama kao klijentu.

Posebne usluge: Održavanje higijene stambenih ulaza, servisiranje klima uređaja, elekrtro i vodoinstalacijske i molerske usluge. Ustupamo Vam obučene recepcionere-ke i noćne čuvare.

Klijenti: Banke, Ambasade, Mobilni Operateri, Državne institucije, Fabrike, Mala i srednja preduzeća, Ugostiteljski objekti, Sportski objekti, Udruženja.

01

Kontakt

Kontakt

Location

Clean Express d.o.o.
Get directions

 

Events

Clean Express d.o.o.
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Clean Express d.o.o.

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

    Reviews

    Clean Express d.o.o.
    WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien