Ekoplant Podgorica, Crna Gora

Opis

Opis

Preduzeće “Ekoplant” osnovano je 1991 godine i već 20  godina se uspješno bavi proizvodnjom sadnica voća, cvijeća i ukrasnog bilja, kao i projektovanjem i inženjeringom  u hortikulturi.

ekoplant logo

Raspolaže osposobljenim stručnim kadrom  (4 inženjera hortikulture i agronomije, 1 ekonomista – komercijalista, 14 stručno osposobljenih radnika sa iskustvom za poslove rasadničke proizvodnje). Rasadnička proizvodnja u rasadniku »Ekoplant« se obavlja na 25 ha otvorenog polja i 5000 m2 zaštićenog prostora u različitim regionima Crne Gore.

ekoplant

Ekoplant zauzima lidersko mjesto u pomenutim djelatnostima u Crnoj Gori, već duži niz godina osvaja i zaslužena priznanja – brojne zlatne medalje i pehare na Međunarodnim sajmovima hortikulture i hrane i pića u Novom Sadu, kako za proizvodnju i kvalitet sadnog materijala tako i za hortikulturno uređenje.

ekoplant3

Ukoliko Vam treba stručna pomoć u osmišljavanju i realizaciji uređenja vaših zelenih površina naš inženjerski tim koji se konstantno usavršava na seminarima i simpozijumima kako u zemlji tako i u inostranstvu su Vam uvjek na raspolaganju.

Kontakt

Kontakt
 • Adresa Veliše Popovića 37, Naselje Tološi, Podgorica
 • Telefon +382 (0)20 281 010; Fax: +382 (0)20 281 011
 • Email[email protected]
 • Websitewww.ekoplant.me
 • Kategorija Cvjećara, Ostale usluge, Trgovina, Usluge ostalo
 • Lokacija Crna Gora

Location

Ekoplant Podgorica, Crna Gora
Get directions

 

Events

Ekoplant Podgorica, Crna Gora
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Ekoplant Podgorica, Crna Gora

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

  Reviews

  Ekoplant Podgorica, Crna Gora
  WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien