Fab Live d.o.o. Podgorica

Opis

Opis

FAB LIVE d.o.o. kao jedna od najvećih kompanija na crnogorskom tržištu, osnovana je 07. januara 1996. godine. Nalazi se na magistralnom putu Podgorica – Petrovac, neposredno poslije skretanja za podgorički aerodrom.

fablogo

Osnovnu djelatnost firme predstavlja proizvodnja aluminijumske bravarije, međutim, kao rezultat uspješnog rada u proteklom periodu, pored osnovne djelatnosti preduzeća, iskristalisalo se i niz drugih. Danas “Fab Live” u svom sastavu posjeduje širok spektar najsavremenijih pogona, među kojima su:
– Pogon za proizvodnju i obradu aluminijumske bravarije i staklenih fasada
– Pogon za obradu nerđajućeg čelika – inoksa
– Pogon za elektrostatsko bojenje aluminijuma – plastifikacija
– Pogon za obradu stakla na najsavremenijim mašinama
– Pogon za obradu kompozitnih panela

fab_live1

Uspjeh našeg poslovanja je rezultat aktivnog praćenja savremenih svjetskih trendova, tehnoloških rješenja i inovacija iz navedenih oblasti. Konstantno prisustvo na tržištu, učešće na sajmovima i simpozijumima, kao i saradnja sa najeminentnijim svjetskim kompanijama, učinili su da kompanija “Fab Live” u svojoj branši postane lider u proizvodnji i prodaji, ali praktično i inovator ponude na crnogorskom tržistu i u okruženju.

Pored vrhunskog kvaliteta prozvodnog programa i usluga, naš glavni adut predstavljaju zaposleni u kompaniji. Uvjereni smo da adekvatnom selekcijom i kontanstantnim ulaganjima u edukaciju i usavršavanje, gradimo uigran tim profesionalnih, odgovornih i posvjećenih ljudi, koji su prvenstveno usmjereni na ispunjenje kompanijskog cilja – da obezbjedimo usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta na zadovoljstvo svih naših klijenata. Visokostručni kadar broji preko 70 zaposlenih lica u našoj kompaniji, raznih profila zanimanja, kvalifikacija i referenci, među kojima su inženjeri mašinstva, građevinarstva, tehnologije, metalurgije, ekonomisti, pravnici, menadžeri, arhitekte, koji su ujedno garancija ljubaznosti i profesionalnosti u kontaktu sa svakim klijentima.

fab_live2

Svim našim potencijalnim kupcima, pravnim ili fizičkim licima, preporučujemo da pojete našu kompaniju, kako bi se i sami uvjerili u kvalitet ponude, opermljenost kompanije, ljubaznost i profesionalizam u pružanju usluga. Jednostavan slogan menadžmenta naše kompanije je nešto što Vam pruža garanciju da ne možete biti uskraćeni za ono čemu teži svaki kupac – vrhunsko zadovoljstvo kupljenim proizvodom ili izvršenom uslugom: ZNANJE, ISKUSTVO, KVALITET, TEHNOLOGIJA.

Facebook_icon

Kontakt

Kontakt
 • Adresa Mahala bb, Podgorica
 • Telefon +382 (0)20 872 764; Fax: +382 (0)20 872 201
 • Email[email protected]
 • Websitewww.fablive.me
 • Kategorija Građevinski radovi, Ostale usluge, Transport, Usluge ostalo
 • Lokacija Crna Gora

Location

Fab Live d.o.o. Podgorica
Get directions

 

Events

Fab Live d.o.o. Podgorica
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Fab Live d.o.o. Podgorica

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

  Reviews

  Fab Live d.o.o. Podgorica
  WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien