Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386 Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386 Fab Live d.o.o. Podgorica - No Limit Info Turizam

Fab Live d.o.o. Podgorica

Opis

Opis

FAB LIVE d.o.o. kao jedna od najvećih kompanija na crnogorskom tržištu, osnovana je 07. januara 1996. godine. Nalazi se na magistralnom putu Podgorica – Petrovac, neposredno poslije skretanja za podgorički aerodrom.

fablogo

Osnovnu djelatnost firme predstavlja proizvodnja aluminijumske bravarije, međutim, kao rezultat uspješnog rada u proteklom periodu, pored osnovne djelatnosti preduzeća, iskristalisalo se i niz drugih. Danas “Fab Live” u svom sastavu posjeduje širok spektar najsavremenijih pogona, među kojima su:
– Pogon za proizvodnju i obradu aluminijumske bravarije i staklenih fasada
– Pogon za obradu nerđajućeg čelika – inoksa
– Pogon za elektrostatsko bojenje aluminijuma – plastifikacija
– Pogon za obradu stakla na najsavremenijim mašinama
– Pogon za obradu kompozitnih panela

fab_live1

Uspjeh našeg poslovanja je rezultat aktivnog praćenja savremenih svjetskih trendova, tehnoloških rješenja i inovacija iz navedenih oblasti. Konstantno prisustvo na tržištu, učešće na sajmovima i simpozijumima, kao i saradnja sa najeminentnijim svjetskim kompanijama, učinili su da kompanija “Fab Live” u svojoj branši postane lider u proizvodnji i prodaji, ali praktično i inovator ponude na crnogorskom tržistu i u okruženju.

Pored vrhunskog kvaliteta prozvodnog programa i usluga, naš glavni adut predstavljaju zaposleni u kompaniji. Uvjereni smo da adekvatnom selekcijom i kontanstantnim ulaganjima u edukaciju i usavršavanje, gradimo uigran tim profesionalnih, odgovornih i posvjećenih ljudi, koji su prvenstveno usmjereni na ispunjenje kompanijskog cilja – da obezbjedimo usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta na zadovoljstvo svih naših klijenata. Visokostručni kadar broji preko 70 zaposlenih lica u našoj kompaniji, raznih profila zanimanja, kvalifikacija i referenci, među kojima su inženjeri mašinstva, građevinarstva, tehnologije, metalurgije, ekonomisti, pravnici, menadžeri, arhitekte, koji su ujedno garancija ljubaznosti i profesionalnosti u kontaktu sa svakim klijentima.

fab_live2

Svim našim potencijalnim kupcima, pravnim ili fizičkim licima, preporučujemo da pojete našu kompaniju, kako bi se i sami uvjerili u kvalitet ponude, opermljenost kompanije, ljubaznost i profesionalizam u pružanju usluga. Jednostavan slogan menadžmenta naše kompanije je nešto što Vam pruža garanciju da ne možete biti uskraćeni za ono čemu teži svaki kupac – vrhunsko zadovoljstvo kupljenim proizvodom ili izvršenom uslugom: ZNANJE, ISKUSTVO, KVALITET, TEHNOLOGIJA.

Facebook_icon

Kontakt

Kontakt
 • Adresa Mahala bb, Podgorica
 • Telefon +382 (0)20 872 764; Fax: +382 (0)20 872 201
 • Emailinfo@fablive.me
 • Websitewww.fablive.me
 • Kategorija Građevinski radovi, Ostale usluge, Transport, Usluge ostalo
 • Lokacija Crna Gora

Location

Fab Live d.o.o. Podgorica
Get directions

 

Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386

Events

Fab Live d.o.o. Podgorica
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Fab Live d.o.o. Podgorica

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno
Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386

  Reviews

  Fab Live d.o.o. Podgorica
  WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien