Hotel Marija

Opis

Opis

D.o.o. Braća Radanović u svom sastavu posjeduje dva objekta: hotel ”Marija” u Starom gradu i “Marija 2 “ u Dobroti-Kotor (Crna Gora).

Hotel_Marija_No_Limit_Info

Hotel “Marija” se nalazi unutar zidina starog grada Kotora, grada sa UNESCO-ve liste svjetske prirodne i kulturne baštine.

Hotel_Marija_No_Limit_Info_2

Smješten u krasnoj baroknoj građevini u kojoj je svojevremeno odsjeo austrijski car Franjo Josif, hotel Marija posluje od 1995 godine, tokom dugih godina poslovanja najbolje ga mogu okarakterisati zadovoljstvo i povratak gostiju, domaćih i stranih, kao i mnoštvo prestižnih nagrada koje su obilježile njegovo poslovanje: SACEN-zlatna povelja, najbolji hotel u SRJ 1996.god, novosadski sajam-srebrna medalja za 2003 i 2004 god.

Hotel_Marija_No_Limit_Info_1

Jedinstveni enterijer ostvaren izuzetnim majstorskim ručnim radom u punoj hrastovini odiše toplinom i otmenošću i čeka na Vas!

Hotel_Marija_No_Limit_Info_3

Hotel ima 17 komforno opremljenih klimatizovanih soba sa kupatilom. Savremeno opremljene sobe posjeduju TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar i besplatnu internet konekciju.Struktura soba : 9 soba sa francuskim ležajem, 2 sobe sa dva francuska ležaja, 2 dvokrevetne sobe, 3 sobe sa francuskim i 1/1 ležajem, 1 soba sa francuskim i 2/1 ležajem.

Kontakt

Kontakt

Location

Hotel Marija
Get directions

 

Events

Hotel Marija
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Hotel Marija

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

    Reviews

    Hotel Marija
    WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien