Komerc KEKA, Bar

Opis

Opis

Preduzeće “KOMERC KEKA” osnovano je 2004. godine. Osnivač  preduzeća je Žarko M. Vukcević. Osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, elektro i vodoinstalacionih materijala, alata, boja i lakova, a bavimo se i transportom i špedicijom, prodajom nekretnina i izgradnjom objekata.

logo_komerc_keka

U skladu sa razvojnom politikom preduzeća izrasli smo u kolektiv koji danas broji  67 zaposlenih. Spektar poslovnih saradnika proširio se na veliki broj renomiranih preduzeća iz zemlje i inostranstva. Razvojne prioritete preduzeća predstavljaju proširenje prodajnog asortimana, poboljšanje kvaliteta usluga kao i osavremenjivanje načina poslovanja u cilju osvajanja tržišta u zemlji i inostranstvu.

komerc_keka2

Komerc KEKA svojim klijentima i potencijalnim partnerima nudi široku paletu usluga, i to:

– Izgradnja objekata u visoko gradnji do faze uredjenja ili po sistemu ključ u ruke.
– Usluge transporta na svim destinacijama u zemlji i inostranstvu. Vršimo transport paletirane robe, rasutih tereta i svih vrsta kontejnera.
– Nudimo vam proizvodnju i prevoz betona mikserima od 6, 9 i 10 kubika i pumpanje betona na visini do 32 metra.
– Vršimo iskope i deponovanje svih vrsta materijala.

Sa zadovoljstvom ćemo prihvatiti svaku sugestiju, predlog ili primjedbu koju nam uputite putem našeg e-maila. U nadi da ćete postati naš saradnik ili pak svojim sugestijama pomoći u ostvarivanju naših ciljeva, prijateljski  Vas pozdravljamo i očekujemo Vašu posjetu.

Kontakt

Kontakt

Location

Komerc KEKA, Bar
Get directions

 

Events

Komerc KEKA, Bar
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Komerc KEKA, Bar

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

    Reviews

    Komerc KEKA, Bar
    WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien