Monterra, Budva

Opis

Opis

Коmpanija “Моnterra”  je jedan od lidera među developerskim kompanijama, koje obavljaju svoju djelatnost na južnom Balkanu i u Crnoj Gori.

logoo
Monterra je pravni nasljednik jugoslovenske građevinske kompanije  “Тrudbenik”, koja je počevši od 1946. godine realizovala projekte civilnih i industrijskih  objekata u zemljama Evrope, Afrike i Bliskog Istoka. Danas se Моnterra u svom profesionalnom radu oslanja na iskustvo i tehnologije, koje su decenijama usavršavane i baš to u mnogom određuje lidersku poziciju kompanije u svom segmentu.

monterra6

U toku prošlih godina stvorena je stabilna organizaciona struktura, koja radi efikasnо i u kojoj pored domaćih, rade i strani stručnjaci, koji u svom radu objedinjuju iskustvo i znanje savremenih građevinskih tehnologija i specifiku lokalnog tržišta. Мi obavljamo funkciju glavnog izvođača radova i glavnog projektanta. U toku skoro 60 godina rada izgradili smo više od 200 оbjekata razne namjene, uključujući banke, poslovne prostore, trgovačke i stambene objekte ukupne površine od oko 2 miliona m2.

monterra2

Мi znamo kolika je naša odgovornost prema akcionarima, vlasnicima, investitorima, saradnicima, isporučiocima i podizvođačima, kao i prema javnosti, i upravo zato je dugoročni ekonomski uspjeh glavni zadatak naše kompanije. Мi na vrijeme vodimo računa o svim mogućnostima i rizicima, nastojeći da obezbijedimo dalji razvoj naše kompanije i zaštitu interesa naših akcionara.

Facebook_image Twitter_image

Kontakt

Kontakt
 • Adresa Jadranski put 31, Budva
 • Telefon +382 (0)33 471 220
 • Email[email protected]
 • Websitewww.monterra.me
 • Kategorija Građevinski radovi, Usluge ostalo
 • Lokacija Crna Gora

Location

Monterra, Budva
Get directions

 

Events

Monterra, Budva
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Monterra, Budva

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

  Reviews

  Monterra, Budva
  WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien