Šarm d.o.o. Beauty Centar

Opis

Opis

Ostvarujući uspješne poslovne rezultate i gradeći partnerske odnose sa inostranim kompanijama, kompanija ŠARM danas predstavlja vodeću firmu u Crnoj Gori posebno u oblasti Beauty, Spa & Wellness-a i edukacije kadra za iste.

logo_sarm

Kompanija Šarm osnovana 1982. godine. Kontinuirano uspješno poslovanje ostvareno je zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, primjeni svjetskih iskustava i znanja, permanentnom stručnom usavršavanju i praćenju svjetskih trendova. Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde, nove navike i trendove, izdižući ih na najveći nivo.

šarm_1

Šarm je ekskluzivni uvoznik i distributer njemačke kompanije KLAFS na teritoriji Crne Gore.  KLAFS je najveće svjetsko ime kada je riječ o saunama i Spa&Wellness-u.

šarm_2

Prvi privatni Institut za estetiku, kozmetiku, Spa & Wellness – osnovan 2000. godine.

Mogućnost dobijanja internacionalne diplome C.I.E.F.E.C-a. Naši kursevi namijenjeni su svima onima koji vole ovu profesiju, kao i profesionalcima koji žele usavršavaju svoje znanje i sposobnosti. Svake godine se planiraju evaluacije novih tehnika za profesionalne trenere, a samim tim i za zainteresovane polaznike. Kombinacija novih tehnologija, standardizovanog znanja, profesionalnih vještina i odgovarajući trening, glavne su karakteristike ove obuke koja garantuje kvalitet u obuci stručnjaka u kozmetičkoj branši. Polaznici naših edukativnih programa radno su angažovani u hotelima sa 4 i 5 zvjezdica, spa & wellness centrima, centrima za ljepotu …

header_edukacija

Kontakt

Kontakt
 • Adresa Svetog Petra Cetinjskog 46, Podgorica
 • Telefon +382 (0)20 224 794
 • Email[email protected]
 • Websitewww.sarm.me
 • Kategorija Ljepota i zdravlje, Saloni ljepote
 • Lokacija Crna Gora

Location

Šarm d.o.o. Beauty Centar
Get directions

 

Events

Šarm d.o.o. Beauty Centar
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Šarm d.o.o. Beauty Centar

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

  Reviews

  Šarm d.o.o. Beauty Centar
  WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien