Škorpion Herceg Novi

Opis

Opis

Firma je osnovana 1991. i 100% je u privatnom vlasništvu. Osnovna djelatnost od samog početka rada je trgovina sa prehrambenim proizvodima i prošli smo kroz sve faze od maloprodaje preko veleprodaje do uvoza, zastupanja i distribucije na čitavoj teritoriji Crne Gore, čime se firma danas isključivo bavi. Firma raspolaže vlastitim regalnim skladišnim prostorom od 1500 kvadratnih metara.

logo_skorpion

Kako bi naše proizvode što bolje predstavili potrošacima, zajedno sa dobavaljačima i kupcima, redovno vršimo razne marketinške aktivnosti koje uključuju učestvovanje u specijalnim akcijama sniženja cijena, degustacija, reklamiranje proizvoda putem TV, radija i štampe. U narednom periodu sve ove aktivnosti ćemo nastaviti, kako bi postigli što bolji efekat, na zadovoljstvo svih učesnika u trgovini.

skorpion1

U okviru skladišta nalazi se i vlastito carinsko skladište te hladnjače kapaciteta 1600 kubnih metara zbog spečificnosti svježih prizvoda sa izrazito kratkim rokom trajanja koje imamo u svom asortimanu i za koje predvidjen poseban režim čuvanja i transporta. Firma trenutno zapošljava 65 ljudi. U planu je dalje širenje i poboljšanje distribucije zapošaljvanje kvalifikovanog, osposobljenog osoblja, nabavka najsavremenije opreme, te dostavnih vozila.

skorpion3

Za sve hotele, restorane, kafe barove, picerije, posjedujemo širok asortiman specifične robe. Kako bi zadovoljili goste koji su navikli na najkvalitetniju robu, kod nas možete naći dosta robe koja je potrebna kako bi imali kompletnu ponudu.

Od samog početka poslovanja, zbog specificnosti robe, nismo čekali da kupac dođe do nas već smo robu dostavljali u svaki prodajni objekat. Danas 90% prometa se obavi u direktnoj dostavi “od vrata do vrata” dok samo 10% preko postojećih veleprodaja. Za tu namjenu posjedujemo vlastiti vozni park, koji omogućava da se roba na adekvatan i što brži nacin, svakog dana distribuira do potrošaca kojima je potrebna. Sva vozila su opremljenja uređajima za hlađenje robe u toku transporta kako bi se zadržala svježina robe u svakom momentu. Svakog dana su naša vozila na putevima kako bi udovoljili zahtjevima naših kupaca da uvijek imaju našu robu. U planu nam je i dalje povećanje broja vozila kako tržište i brzina dostave budu zahtjevali.

Nalazimo se u Herceg Novom, na samo 6 kilometara od granicnog prelaza Debeli Brijeg.

Facebook_image

Kontakt

Kontakt
 • Adresa Trebinjska b.b. Servisna zona Igalo, Herceg Novi
 • Telefon + 382 (0)31 335 115; Fax: + 382 (0)31 335 666
 • Email[email protected]
 • Websitewww.skorpion.co.me
 • Kategorija Hrana i piće, Trgovina
 • Lokacija Crna Gora

Location

Škorpion Herceg Novi
Get directions

 

Events

Škorpion Herceg Novi
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Škorpion Herceg Novi

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

  Reviews

  Škorpion Herceg Novi
  WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien