Was – impex d.o.o.-Podgorica

Opis

Opis

Preduzeće ‘Was-impex’ doo – Podgorica osnovano je 22.01.1999. godine. Osnivači preduzeća su Radoš, Velizar i Stojanka Konatar. Ovo porodično preduzeće osnovano je kao trgovačka kuća sa zastupničkim programom preduzeća prehrambene robe sa tržišta Republike Makedonije.

logo_was_impex

Centrala firme je u Podgorici u ulici Đoka Miraševića M2. Od osnivanja preduzeće bilježi stalni rast i razvoj. Osnovna aktivnost preduzeća do 2007. godine je bila zastupanje i distribucija prehrambene robe sa tržišta Republike Makedonije, Bugarske i Poljske, kao i zemalja iz okruženja. Ostale aktivnosti preduzeća su pružanje usluga međunarodnog transporta, špedicije i pravnog zastupanja firmi.

was_impex10

Od svog osnivanja do prethodne godine preduzeće se bavilo isključivo zastupanjem i distribuiranjem konditorskih proizvoda na tržištu Crne Gore. Prvi partner, koji je najviše pomogao u razvoju je ‘Vitaminka‘ iz Prilepa, najveća konditorska kuća u Makedoniji, a sada u svom programu zastupa više od 19 firmi i vrši distribuciju  njihovih artikala na teritoriji Crne Gore.
Fabrika za proizvodnju djelova namještaja kao i finalnog namještaja po mjeri kupca formirana je i opremljena po konceptu najsavremenijih i najpoznatijih fabrika za proizvodnju istog u Evropi. Tehnološku liniju preduzeća čine mašine najnovije generacije koje uticaj ljudskog faktora svode na minimum. Zahvaljujući tome preduzeće uspješno i u dogovorenom roku izvršava sve svoje obaveze prema klijentima, što danas predstavlja jednu od najvećih poteškoća sa kojima se suočavaju sva konkurentna preduzeća.

was_impex11

Kontakt

Kontakt

Location

Was – impex d.o.o.-Podgorica
Get directions

 

Events

Was – impex d.o.o.-Podgorica
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Was – impex d.o.o.-Podgorica

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno

    Reviews

    Was – impex d.o.o.-Podgorica
    WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien