Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386 Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386 Zenšped d.o.o. Bar - No Limit Info Turizam

Zenšped d.o.o. Bar

Opis

Opis

D.o.o Zenšped Bar je kao društvo za špediterske, pomorsko-agencijske, spoljnotrgovinske poslove i turizam sa ograničenom odgovornošću osnovano 17.07.1992. godine.

logo

Kvalitet naše organizacije i izvršenja posla je potvrđen sertifikatom ISO 9001:2000 certificate CH07/0608, firme SGS pod brojem No.017, koji smo zaslužili kao druga crnogorska špedicija i kao prvo špeditersko Društvo sa ograničenom odgovornošću u čistoj privatnoj svojini u Republici.
Ovaj sertifikat je obnovljen na osnovu reocjenjivanja naše firme koja je tom prilikom postigla zadovoljavajuće rezultate koji su bili potrebni radi obnove ISO standarda koji nam od ove godine potvrđuje da smo jedna od rijetkih firmi u Republici koja je priznata u Evropi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pored glavne djelatnosti firme, međunarodne pomorske špedicije, društvo je razvilo:

– strana ulaganja i ostale usluge iz domena registracije društva,
– carinsko posredovanje i oslobađanje od plaćanja carine,
– kontejnerski prevoz,
– kontinentalnu špediciju,
– špediciju vezanu za sajamske poslove, loko špediciju,
– špediterske poslove carinjenja robe i organizacije suvozemnog i multimodalnog transporta,
– posredovanja kod zaključivanja brodskog prostora,
– consulting kod spoljnotrgovinskog poslovanja, privremenog uvoza.

Izvršavamo sve naloge komintenata pri uvozu/izvozu roba preko Luke Bar. Organizujemo otpremu/prihvat zbirnih i kamionskih pošiljki u uvozu i izvozu putem linijskih trajektnih linija iz Bara za italijanske luke Bari, Ankona, slovenačke i hrvatske luke i obratno. Obavljamo i poslove i kontinentalne avio špedicije u domaćem i međunarodnom prometu roba. Specijalizovani smo za sajamske poslove a naročito kod realizacije sajamskih priredbi Jadranskog sajma u Budvi, kao i za organizaciju i izvođenje radova stranih izvođača na teritoriji Republike Crne Gore, za privremeni uvoz opreme i posredovanje u spoljnotrgovinskom poslu.

zensped_01

Vrhunskom profesionalnošću i odgovornošću u obavljanju svojih poslova svi zaposleni u preduzeću “ZENŠPED” d.o.o. doprinose ostvarivanju iskazanih ciljeva.

Sistem menadžmenta kvalitetom usklađen sa zahtjevima standarda ISO 9001:2000 omogućava nam da svoj posao radimo dobro, svaki put na vrijeme i na svakom mjestu!

“ZENŠPED” d.o.o.
direktor
Branislav Zenović

Kontakt

Kontakt
 • Adresa ul. Jovana Tomaševića 39, Bar
 • Telefon + 382 (0) 67 39 32 99; + 382 (0) 30 31 22 75
 • Emailzensped@t-com.me
 • Websitehttp://www.zensped.co.me
 • Kategorija Ostale usluge, Transport, Usluge ostalo
 • Lokacija Crna Gora

Location

Zenšped d.o.o. Bar
Get directions

 

Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386

Events

Zenšped d.o.o. Bar
Nema posebnih ponuda.

Ratings

Zenšped d.o.o. Bar

Ukupno ocijena

0

0 Ukupno
Warning: Illegal string offset 'relation' in /customers/d/5/9/no-limit.info/httpd.www/turizam/usluge/wp-content/themes/javo-directory/library/define.php on line 386

  Reviews

  Zenšped d.o.o. Bar
  WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien